v/naturfotograf Carsten Friager

Billedgalleriet

Jeg, Carsten Friager, født i 1950, har - indtil jeg i 2007 flyttede til Langeland - boet hele mit voksenliv i Helsingør, hvor jeg gennem de seneste 30 år virkede som selvstændig professionel fotograf. Jeg har beskæftiget mig med mange typer fotografi som bl.a. reklame- og portrætfotografi, men også teknisk fotografi. 

Interessen for at fotografere udsprang fra starten i min store interesse for naturen, som jeg allerede som dreng færdedes meget i og så på dyreliv og fugle - og fotograferede. Sidenhen blev jeg professionel fotograf, og dermed var det andre menneskers behov for billeder, der skulle opfyldes. 

I 2007 flyttede jeg til Langeland sammen med min Gudrun, vi købte et dejligt hus på Vindebyvej hvor jeg stadig bor, nu alene. Midt i den prægtige langelandske natur er det nu igen interessen der driver værket, jeg fotograferer udelukkende det, der interesserer mig; naturen og dens dyre- og fugleliv. Herudaf laver jeg billeder - nogen vil kalde det billedkunst - til at ophænge som udsmykning på væggen i private hjem og virksomheder, og jeg har udviklet min helt egen stil eller metode i min kreative udfoldelse. 

Mit ønske og mit håb er, at mine billeder, ud over at pynte på væggen og skabe glæde og stemning, vil inspirere andre til at komme ud i naturen, opleve den og se den, og således få mulighed for at få sådanne fantastiske oplevelser som jeg selv har haft og stadig har. Og derigennem få forståelse for hvor skrøbelig naturen er, og hvor vigtigt det er at vi allesammen passer på den og ikke ødelægger den som vi desværre er godt i gang med nu. 

Jeg har udstillet flere gange i Bagenkop Kunsthal og på Skovsgaard Gods på Langeland, i Skovsgaards MadMarked, hos lægerne på rådhuset som er en fast udstilling med mere. 

Her på siderne kan ses nogle af mine billeder, hjemme hos mig selv på Vindebyvej 20, 5900 Rudkøbing kan der ses flere. Billederne gør sig bedst i det færdige billede i fuld størrelse. Der er åbent efter aftale på tlf 2374 9669.

 

Carstens billedværksted på Vindebyvej 20, Vindeby, 5900 Rudkøbing. Velkommen forbi - ring helst 2374 9669 for at høre om jeg er hjemme

Webshop fra e-hjemmeside.dk